Crutoane de casa


M-am gandit sa scriu acest post pentru a arata ce putem face cu painea care este mai veche si nu vrem sa o aruncam:facem crutoane!!

Incepem prin a incalzi cuptorul la 180°C.

Oricata paine ne-a ramas o taiem cubulete cam de 1 cm, sau mai bine cat varful degetului,fara deget bineinteles,se pun intr-o tava,se stropesc cu putin ulei de masline si se tin la cuptor 10-15 minute pana se rumenesc dupa care se lasa in cuptor cu usa deschisa pana se racesc.

Se tin intr-un borcan inchis si se pot folosi la oricefel de salata sau umpluturi pt diferite feluri de carne:pulpe de pui umplute,pui umplut, cotlet umplut, etc.

Anunțuri

~ de magoo76 pe 10 Aprilie 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: