Rigatoni cu miel


Daca tot mi-a mai ramas niste carne de miel, adica un cotlet micut, m-am gamdit sa fac ceva de mancare rapid si bun.

Ar trebui sa aveti tot timpul niste paste acasa ca sunt bune in caz de forta majora si aveti chef de mancat ceva rapid.

Pentru 2 persoane avem nevoie de:

-o bucata cotlet de miel aproximativ 200g

-rigatoni 200g

-jumatate de conserva de rosii cuburi

-o ceapa alba

-parmezan

-3 linguri ulei de masline

-sare,piper

-o frunza de leustean

Se pune apa la fiert pentru paste: 1L la 100 gr de paste. Aceasta  trebuie sa fie proportia pt a avea niste paste fierte bine, iar pentru a fi „al dente” sa respectam timpul de fierbere de pe pachet minus 2 minute, pentru ca le vom mai fierbe in sos. Intre timp punem o tigaie cu uleiul de masline, carnea taiata felii subtiri, iar cand s-a rumenit putin adaugam ceapa taiata marunt, o lasam 2-3 minute si stingem cu un pic de apa de la paste (amidonul din apa de unde au fiert pastele leaga un pic sosul). Cand carnea s-a inmuiat punem rosiile din conserva, amestecam bine si adaugam pastele pe care le mai fierbem 2 minute.

Se servesc calde cu putin parmezan ras si leustean proaspat tocat marunt.

Pofta buna!!!

Anunțuri

~ de magoo76 pe 22 Aprilie 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: